Wie ben ik

Mijn naam is Anja Broersen. Ik ben getrouwd met Siem en samen hebben we vier kinderen en inmiddels twee leuke schoondochters en een kleinzoon!
Tijdens mijn werk met kinderen kwam ik veel kinderen tegen die wel een steuntje in de rug konden gebruiken.
Na jaren met kinderen te hebben gewerkt heb ik gehoor gegeven aan mijn gevoel en ben ik de opleiding kinder- en jeugdtherapie gaan volgen. Deze heb ik januari 2010 afgerond bij BGL in Hoofddorp.
Tijdens deze opleiding heb ik veel werkervaring opgedaan.
Nu ben ik werkzaam als kinder- en jeugdtherapeut in mijn praktijk en geef  advies en begeleiding aan ouders, hun kinderen en jeugdigen. Verder bezoek ik zo nodig ook basis- en middelbare scholen.

Tevens geef ik weerbaarheidstrainingen voor onzekere kinderen.

Ook voor jeugdigen die de overstap naar de brugklas gaan maken, bied ik een cursus aan, die hen helpt om uiteindelijk fluitend over te stappen naar de brugklas!

In 2014 ben ik met een aantal collega's een samenwerkingsverband aangegaan. In het kader van de verandering bij jeugdzorg die in 2015 onder de verantwoordelijkheid van de gemeentes gaat vallen, hebben wij besloten om ons met elkaar te verbinden.

Door de  korte lijntjes naar andere professionals kunnen we gebruikmaken van elkaars expertises en tevens zorg dicht bij huis realiseren.

Ouders en kind kiezen zelf door welke vrijgevestigde therapeut/coach zij begeleid willen worden, maar zo nodig wordt er overlegd met een of meerdere collega's.

 

SAM_3268

Anja Broersen - Kinder-en jeugdtherapeut

                     


Gegevens

Kindertherapeut
Anja Broersen
Watering 24
1747 SG Tuitjenhorn

T. 0226-426374
M. 06-18707233
E. info@praktijk-dezonnestraal.nl