Training voor groep 7 & 8 - Spelend(er)wijs, goed in je vel - groepen 7 en 8

Je zit in groep 7 en de uitdaging van groep 8 ligt voor je. Een nieuwe schoolkeuze ligt in het verschiet, de musical en veel veranderingen staan er te gebeuren. Je zou best wat zekerder willen zijn....

Of je hebt de basisschool bijna afgerond en je staat op het punt naar de brugklas te gaan. Een nieuwe uitdaging die best spannend kan zijn. De een is er helemaal klaar voor en de ander is misschien nog wat onzeker. Onzeker over zichzelf of over wat er allemaal gebeuren gaat.

Brugklassers die lekker in hun vel zitten, zullen dit vol vertrouwen tegemoet gaan. Sommigen kunnen nog wel een steuntje in de rug gebruiken. Dit steuntje wil ik graag voor je zijn, zodat jij straks ook fluitend en zelfverzekerd naar de brugklas kan gaan.

Deze training is ontwikkelt om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en je beter leert op te komen voor jezelf. Een positief zelfbeeld zal je zeker helpen in nieuwe situaties. Of wat denk je van stevig in je schoenen blijven staan. Hoe ga jij om met het geven en ontvangen van complimenten en kritiek? Dit alles wordt op een speelse manier in de training aangeboden.

Wil je weten of het wat voor jou is? Dat kan, dan kom je gewoon voor een vrijblijvend kenningsmakings gesprekje. Natuurlijk mag je dan iemand meenemen, een ouder of je zus/broer, vriend/vriendin. Je bent van harte welkom.

Ook al zit je al op het voortgezetonderwijs ben je van harte welkom. Voor jou geldt natuurlijk ook dat je altijd vrijblijvend even langs mag komen, om samen te kijken of de training iets voor jou zou kunnen zijn.

De training is gestoeld op ervaringen binnen de kindertherapie. Hij komt ten goede aan het zelfvertrouwen van het kind en draagt bij aan positief zelfbeeld. Ook zal deze zorgen dat de kinderen zichzelf beter staande kunnen houden in de hectische maatschappij.

Het unieke aan deze training is dat spel, uitdaging en vooral veel lol maken het tot een aangename bezigheid maakt!

Bij voldoende deelname (4 kinderen) start er training  voor verschillende leeftijdsgroepen. Neem gerust contact op voor informatie!

Gegevens

Kindertherapeut
Anja Broersen
Watering 24
1747 SG Tuitjenhorn

T. 0226-426374
M. 06-18707233
E. info@praktijk-dezonnestraal.nl